måndag 31 augusti 2009

Snygging!


Så här fint har jag sminkat mig idag! =D

söndag 30 augusti 2009

Grattis!

Idag fyller Robban år. Vi har haft mys hela dagen. På eftermiddagen kom svärfar med sin Elisabeth och syster Anette på fika. Alexander var i sitt esse. Så han stupade precis i soffan efter den hårda dagen. Han slopade middagsluren så inte undra på att han var trött.

Nu inväntar vi Evelina som kommer om en liten stund. Då ska de bli mat och antagligen slapp framför lite Bones (R fick säsong 2+3 i present).

Längtar efter veckan som börjar imorgon. Mycket inbokat. Fredagen ser jag fram emot extra mycket!!! =)

lördag 29 augusti 2009

Trötta familjen!

Imorse var det segt. Varje kväll den här veckan har jag sagt till Robban - "ikväll får vi lägga oss tidigt". Även fast jag får medhåll och är trött som fasen blir klockan alltid ändå närmare ett innan jag hamnar i sängen. Konstigt! =) Inatt var vi så övertrötta när vi väl bäddat ner oss så det tog nog en två timmar av hysteriska skrattanfall åt diverse megadåliga skämt, snuskiga utfall och Günther-sing-a-long innan vi somna.

Trötta som vi var tog vi ändå en tidig buss in till stan med en väldigt pigg och alert liten kille. Han fick lite nya dagiskläder och skor. Sen fick vi ge med oss om tjatet om "bujare" (hamburgare) som Alexander riktat in sig på redan på bussen. Tog en prommis bort till ICA och handlade innan vi for hem igen. Packade in maten, la oss i sängen och sen somnade vi visst. Inte ens hemtelefonen kunde väcka oss märkte vi.

Ikväll ska vi nog lägga oss tidigt! =D

fredag 28 augusti 2009

En paus!

Hot of the press! Nya SR, lite choklad och ett äpple. Liten paus i pluggandet...


torsdag 27 augusti 2009

Helvete!

Fick en liten dos magkatarr idag. Inte skönt. Men den är inte så farlig att jag måste ta piller, men ändå. Orkar inte göra så mycket mer än att halvligga i soffan med datorn. Då och då får jag vika mig dubbelt för att lindra smärtan lite. Inte skoj! Inget jag kan rekommendera. Men jag har totalfastnat i Restaurant City på Facebook så jag har lite att pyssla med. Plugga borde jag ju egentligen göra men orkar inte engagera mig just idag.

Hoppas dagen tar slut snart.. =)
Vill ha fredag.

söndag 23 augusti 2009

Lego!

Våran granne och stråkviritous Petter kom förbi i eftermiddag för att låna lite musik. Han hade med sig Lego till Alexander han fått när han köpt ny dammsugare. Det var knappt Petter han säga hej förän lådan var öppnad och innehållet låg överallt i soffan. Att det var en brandbil gjorde det hela extra spännande. Dock är det under noga uppsikt han får leka då han är lite för liten för Lego egentligen. Men sjukt kul tycker han verka. Blir nog en hel del lego-lekning i framtiden också. =)


Annars har vi varit slappa hela dagen. Vi är lite halvkrassliga och natten var inte den bästa. Men lite film, scrap, lego och pizza har gjort dagen rätt trevlig ändå.

fredag 21 augusti 2009

Bortskämd!

Ja, vi är verkligen bortskämda här hemma med att inte behöva gå upp innan klockan åtta på morgonen. Så idag när jag i dimman lyckades snappa upp ett -mamma, mamma ljud inifrån Alexanders rum 07.00 visste min kropp inte riktigt hur den skulle bete sig. ;-)

Om en timme ska jag lämna monstret på dagis och sen ta bussen in till stan. Ska göra två prov idag som jag inte har läst på så värst mycket så wish me luck. Ska efter det även ta en runda på stan och kika in både på Hobbygläde och Westers vilket var en eeevighet sen. Så länge det inte regnar för mycket, då blir det till att åka hem istället.

onsdag 19 augusti 2009

Kort med flaggspel!

Pysseltagen har en utmaning nu i augusti där man ska ha med ett flaggspel på sitt verk. Så här blev mitt resultat som även är årets första julkort. Älskar flaggspel och de blir en sådan häftig effekt att jag redan har börjat på flera kort med denna dekoration...


måndag 17 augusti 2009

Vad ska jag ha i det här, några förslag? Har redan en kupa för snäckor och en för knappar och godis är ett big NO NO. =) Ännu ett loppisfynd. I fredag var mamma och pappa här och vi var ute och åkte lite för att kika. Tur att mina föräldrar är lika loppisgalna som jag. Så det ligger väl i generna. Fynd is the shit eller nåt! ;-)

Idag börjar Alexander på dagis igen, och jag sitter nu och (försöker) plugga. Har gått och varit nervös hela helgen inför ett telefonsamtal idag. Och efter detta samtal släppte såklart stressen och jag fick en dundrande huvudvärk. Men nu har jag något att se fram emot. Den fjärde september hoppas jag bli en bra dag.

Back to school!

lördag 15 augusti 2009

Blogg-candy!

Den här söta påsen med innehållande godis kan man vinna inne hos Kaosmammans scrapperisida. Hon firar ett år med blogg, grattis!


måndag 10 augusti 2009

En ljuspunkt!

Dom här pressljusstakarna är ett mina favoriter. Helt underbara på alla sätt. Loppis FYND så det står härliga till... Har gett 25kr för alla tre sammanlagt. Mamma har ett tiotal hemma, ett par går i en ljus-gammaldags-rost-rosa nyans som är to die for. Ville bara visa en ljusglimt i livet. ;-)

torsdag 6 augusti 2009

Nu när mamma har varit här denna veckan och tagit hand om monstret har jag faktiskt fått lite ro att sitta ner vid pysselbordet mellan jobb-timmarna. Den här LO kom till efter att jag kikat in hos AOS och såg att dom hade en urtjusig skiss och en skisstävling som du kan deltaga i med bidrag till den 16/8.