fredag 29 januari 2010

Super Duper bidrag!

Stellas har ofta tävlingar där man köper ett färdigt kit och måste använda sig av dess innehåll och så är det flera olika utmaningar. Jaja. Detta tycker jag är skoj eftersom jag gillar att skapa efter utmaningar och med saker man kanske inte alltid skulle köpa själv. Under hösten/vintern har dom haft en kit-tävling som hette Super-Duper. Fyra utmaningar och det här är bidragen jag skickade in.

Valfri Lo:

Utmaningen (måste ha med citat, minst 5 mönsterpapper, minst 4 foto, band/spets):

Rubriken "Inte alltid bästa sättet":
Lifta en LO:

Jag kammade efter stor förvåning hem en sjunde placering och väntas få en liten vinst i lådan. Spännande och superkul! =)

fredag 22 januari 2010

Burk till Alla hjärtans dag!

Nu i januari har ScrappTorget haft en utmaning där man ska skapa ett alster utifrån den här bilden och skapa med tanke på Alla hjärtans dag. Jag altrade en pringles-burk som jag senare tänkt fylla med godis och ge till Robban. Som tur är måste han dela med sig då innehållet är "för två". Hoppas bara det är mig han vill bjuda! :-D


tisdag 19 januari 2010

2001-01-19

Nu har det gått några veckor på det nya året. Och jag hoppas verkligen det här året blir bättre än det förra slutade. Det känns så just nu men de går upp och ner för varje dag. En som alltid (nästan) är en glad skit är Alexander. På bara några månader har han växt något enormt. Nu är det "släpp", "kan själv" och "bajs-humor" som gäller. Ja jisses. Mini-mini-tonåring kallar jag det.

Just nu försöker jag hålla honom vaken. Att somna vid halv sex är lite fööör tidigt. Antagligen blev det ingen vila på dagis idag utan bara lek, lek och åter lek eftersom det var första dagen där på länge. Han har varit bortskämd med att vara hemma några veckor + att feber fick honom att vara hemma förra veckan.


Gosar med moster-inas tiger.

söndag 17 januari 2010

Wiiho!

Vi köpte ett Wii förra veckan och idag har jag spelat basket så det värker i armen. Men grymt kul är det.