fredag 30 april 2010

Grattis à la Mimic!



Med tanke på min egen födelsedag och att man aldrig kan göra för många "grattis"-kort kommer här två stycken jag pillade ihop i veckan. Mimic-style!

torsdag 29 april 2010

Snart dags...

Ahh, kom hem från jobbet för bara en liten stund sedan. Nu väntar tre härliga dagar med inget jobb, förhoppningsvis fint väder och MASSA paket och skoj.

Imorgon är det min födelsedag! Hurra! =)

måndag 26 april 2010

Helgen!

I lördags var vi helt utslagna hela familjen efter en hård vecka. Mycket jobb och dagis. Vi låg mest på golvet och lekte med lego. På eftermiddagen myste vi med lördagsgodis, Marabous nya med Polkasmak. Riktigt god! Näste gång blir det till att smaka på den med Passionsfrukt. Låter inte dumt det heller. Tittade på hockeyn gjorde vi också. Spännande var det och vi vann ju så hela huset gungade här när grannarna hoppade på balkongerna och skrek. Riktigt så inbitna fans är inte vi. =)


Igår jobbade jag 7-16. Men han hem och kunde njuta av det fina vädret en stund på kvällen. Var väldigt svårt att få med sig Alexander in, även fast han och R varit ute hela dagen.


Idag kom stämplarna jag beställde från Motivet förra veckan. Smidigt att beställa och supersnabb leverans ända från Kanada. *tummarna upp* Upptäckte dock att jag inte har ngt att montera på så det måste köpas innan dom kan användas. Surt!




lördag 24 april 2010

Vintage Vårhälsning!

Såg i Cias blogg att hon hade en liten utmaning. Gör ett handgjort kort med tema vår.



Idag satt jag och pillade ihop det här kortet. En vintage vårhälsning...



Ett papper, två stilar!

Detta söta lilla "grattis"-papper är från Forma Hantverk. Grattis-tags att hänga i en liten blomma är aldrig fel att ha i lådan. Idag kom det till två stycken i heeelt olika stilar.







onsdag 21 april 2010

Söta igelkottar!

Det här motivet var ett av dom som jag färglade med distresser på kursen förra veckan. Ett av två motiv jag blev nöjd med. Ännu mera spillpapper som har fått sätta livet till. Det ljusblåa papperet önskar jag att jag hade mer av. Men tyvärr har jag inte hitta ngt liknande. Ngn som vet var/om det kan finnas?


tisdag 20 april 2010

Trött kille!

Det var en trött kille som jag hämtade vid tre-tiden på dagis. Medan jag stod i köket och diskade somnade han på golvet när han lekte med legot. Det är hårt att ha kul! =)


måndag 19 april 2010

Less is more!

Det heter tema-utmaningen på Svensk Scrapbookings forum denna månaden. Dom goda papprena är från Bella BLVD. Till det är det självklart cs, alfabetstickers från Doodlebug, brads och vitt tyll. Väldigt simpelt och färgstarkt. :-)


Shoppingdag i soffan!

Idag är jag och Alexander hemma och myser. Bygga med Lego och titta på Barnkanalen sysselar den lille med. Själv jagar jag runt på nätet och kikar efter dessertskålar. Behöver ha men har inte hittat några fina som jag gillar till 100% ännu, förslag? Lite papper har jag redan hunnit med att klicka hem.
Hela dagen lär bli en soff-sittar-dag. Alexander är fortfarande lite, lite hostig och vill ta det lugnt. Själv ska jag jobba inatt. Så jag hoppas Robban skyndar sig hem efter jobbet så jag får sova lite ikväll, eftersom en viss liten herre väckte mig redan vid halv sju imorse.

Igår, finaklädda för kalas.

fredag 16 april 2010

Ännu en fredag!

Lilleman som är lite snuvig har sovit en lååång middagslur idag, som fortfarande håller på. Har inte hjärta att väcka honom. Men det har också resulterat i att jag kunnat pyssla lite.
Mycket spillbitar på mina kort just nu. Även QK alfabetet Harvest har fått jobba.

Jag som blev extra pysselsugen efter kursen igår hoppas på att få lite tid till detta i helgen. Imorgon är det dock jobb 7-16, men lite scrap-tid hoppas ja jag kan skrapa ihop. Har en stor bund spillpapper som vill användas. =)

torsdag 15 april 2010

Spänning i vardagen!

I eftermiddags var det ett himla väsen uppe på våran gård. Till Alexanders stora glädje stod där helt plötsligt både brandbilar och polisbil. I huset mittimot hade en diskmaskin börjat brinna. Inte så skoj kanske men jag blev nöjd då jag kunde sätta nunan mot solen och lillen satt beskedligt med dom blå fästa på allt som hände.


Nu på kvällen har jag varit på distresskurs hos Hobbyglädje inne i stan. Innan har jag färglagt med pro-markers men inte varit riktigt nöjd, men med distresser tyckte jag var så himla mycket roligare. Så nu är den stora frågan, köpa nytt? använda båda metoderna? sälja pennorna? Jaa, hur som helst. Kul var det!

Grönt är skönt!

Kom precis in efter en stund ute i solen med min lunch-smoothie. Helt underbart. Det blåser lite uppe hos oss men ack så skönt ändå.

Igår kom det här kortet till. Spillpapper, Tilda med paj, bruna öljetter och chipboardhjärtan klädda i röda papper. Nu är bara frågan vem man ska bjuda på fika? =)


måndag 12 april 2010

Lite gamla kort...

Från förra året som inte visats i bloggen.

söndag 11 april 2010

Garn högt och lågt!

Oh yes, ny hobby är införskaffad. Har fastnat för virkning så just nu är de det jag håller på med om kvällarna. Just nu är det mormorsrutor som växer fram till en filt. Men för att variera satt jag en stund vid pysselbordet och två kort trollades fram. På torsdag är det ju dags för distresskursen vilket ska bli kul. Robbans ändrade jobbartider har gjort att jag kan skaffa mig ett liv även på kvällarna.



Världens uslaste foto men vad sjuttan. För några veckor fick gubben vara inspiration till denna LO. []:arna är chipbord som jag klätt med papper från Basic Grey och stämplat små ihåliga vita stjärnor på. Grymt snygga. Resten av LO:n är jag dock inte lika nöjd med, men va fan... ;-D

fredag 2 april 2010

Hemsk!

Är utan internet hemma, fasansfullt. Men man får mkt annat gjort. :-D