måndag 26 september 2011

Julbeställning!

Min kära arbetskamrat Maria har beställt massor av kort av mig. Nu sist köpte hon två julkort jag hade färdiga men ville ha ett tredje. Detta gjorde jag åt henne då.

DSC_0220

DSC_0234

Och när man är så snäll och köper kort av mig för jämnan fick hon en trave med små-julkort att sätta på paket eller i en blomma.

måndag 19 september 2011

Nu är lugnet här!

På alla sätt och vis. Veckan som gick var jag nog mer på jobbet än hemma. Så nu blir det två lugna veckor då jag kommer tänkta “semester”. För från och med första oktober kommer jag gå från timvikarie till tillsvidare-anställd. Jobb-delen är alltså löst. En sten mindre som tynger hjärtat. ;-)

Och eftersom jag mest jobbat denna vecka som sagt har det inte blivit mkt scrappande alls. Förutom två penn-burkar. En till mig själv och en som fått pryda fikarummet på jobbet, där pennorna annars ligger hej vilt.

DSC_0232

Mutti tomaterna inte bara smakar gott. Burkarna är perfekta att altra. Och det blir ingen vass kant när man tagit bort locket på burken. Perfekt!

tisdag 13 september 2011

Hemska mardrömmar!

Inatt drömde jag att någon hade snott mitt QK Dragonfly alfabet. Vakna alldeles kallsvettig. ;-)

måndag 12 september 2011

Älskade jul!

Som snart är runt knuten.

DSC_0218 DSC_0219

torsdag 8 september 2011

Fruarna Lilja utmaning: 71

Knåpade ihop ett kort till deras skiss som var utmaningen den här veckan. En väldigt användbar skiss, så den är sparad. ;-)

DSC_0235

Designats CC: Kombination

Man skulle ha med:

* mist
* spets
* något sytt
* pearlmaker eller liknande ( annat märke eller stickles)
* titel med flera olika fonter och pearlmaker

DSC_0232 En del av sakerna kanske är kluriga att se. “På” i titeln är skrivet med pearlmaker, en del av blomman är gjord av spets och canvasen är sydd i kanterna.

tisdag 6 september 2011

söndag 4 september 2011

Flygets dag!

Idag var det stort jippo uppe på Axamo flygplats här i stan. Dom firade 50 år eller nåt (inte så insatt och lyssnade inte så noga). ;-) Så vi åkte upp och kikade lite. Ungarna var helt galna av glädje när dom fick sitta och pilla i både flygplan, räddningsfordon och pansarvagnar.

DSC_0199

 Prata med poliser får inte bli en vana.

DSC_0196

 Inte heller att åka polisbil.

DSC_0230

DSC_0222

fredag 2 september 2011

Kort: Höstklänning!

Älskar dom här riktiga höstdagarna som varit nu. Äntligen är det väder för att använda raggsockar. :)

DSC_0185

torsdag 1 september 2011

Utmaning v. 35 hos Pysselmyran.

Är att använda mist eller spray på sitt alster. Jag som snöat in på att göra tags gjorde en sådan.

DSC_0189 Jag har använd en vanlig tag storlek större, målade den med gesso och mistade den med svart och brun färg. Innan det torkade tog jag en mur-stämpel (utan färg på) och stämplade på det mistade. Blev en snygg effekt. Målade med en svart tusch för lite effekt runt tagen. Kanterna på tagen fick lite vintage photo – distress på sig. Vingarna är från Panduro.

Blev SÅÅÅÅ jäkla nöjd rent ut sagt. Tror inte jag klarar av att ge bort den. Inte ens till en riktig ängel. ;-)