söndag 7 juni 2009

Denna härliga helg!

Hos oss har vi haft det mulet med regn i luften hela helgen med några solglimtar här och var. Har varit rätt skönt. Så vi latat oss inne och hunnit med att göra massa nyttiga saker som legat på hög. Gått upp med saker på vinden, städat akvariet (grundligt, vilket behövdes), tvättat och städat bort skiten i hörnen.
Sen har vi utan ånger legat några för många timmar i soffan, käkat onyttigheter och tittat på Lost. Men sånt måste man få göra ibland med. ;-) Fast vi har varit ute på cykeltur både idag och igår så det väger väl upp lite hoppas jag. Röstat har vi också hunnit med när vi kom på att det kanske skulle vara bra...

Imorgon börjar en ny vecka och nya härligheter. Delegeringskurs för mig. Syrran kommer några dagar. Och på onsdag ska vi på vernissage på Alexanders dagis och kolla in årets konst. Ska bli skoj.

2 kommentarer:

Anna sa...

Vi har också haft dåligt väder under helgen =S

Theresia Lilja sa...

Ja vädret har varit lite fram och tillbaka denna helg. Men vi hade i alla fall superskoj på skara sommarland i helgen :-)

De små foppatofflorna köpte jag på Skopunkten. 79:- Och så köpte jag ett par andra skor till mig själv och då fick jag Jons tofflor för halva priset, fyrtio spänn! Vilket kap! :-)