söndag 15 november 2009

Mitt i november...

Nu har jag jobbat i två veckor. Ingen lugn stund alltså. Har inga bokade jobb-timmar framför mig så denna veckan ska jag ta det lugnt och greja hemma med saker som hamnat efter i schemat. Fast helst hoppas jag ju på lite jobb så jag kan skjuta ännu mer på dom där gardinerna som ska sys. Har även fått några kort på beställning. Ser fram emot att pyssla. Skulle vilja ha en liten pysselkompis men har inte hittat ngn i närheten...

Idag var hela lilla familjen ute och shoppade. Är nu klara med Alexanders födelsedagspresenter och julklappar. Har rensat ut rejält i hans rum och sålt en massa saker på blocket så han behöver lite nya leksaker. Själv önskar jag mig ett litet kuvert med MYCKET pengar i julklapp. Har nämligen hittat en ny favorit affär här i stan. Stallqvarn heter den och där finns både nytt och begagnat i precis min stil, så en shoppingtur där skulle inte sitta fel.

Våran lilla kille har förövrigt blivit så stor. Pratar värre än sin pappa (!), räknar, lär sig alfabetet och det känns att han har växt och blivit tyngre den sista veckan. Ska bli spännande på tre-års kontrollen.


2 kommentarer:

Mom´s kitchen sa...

Va roligt med nyfiken lillkillen! Trevligt att du tyckte om en av priserna ;)
Ha en bra vecka!
kram

ankifj sa...

Stallkvarn är min /familjens favorit också, åker ofta dit o skaffar inspiration o smått o gott. ;)

(hittade hit via forumet på svensk scrapbooking )