tisdag 19 januari 2010

2001-01-19

Nu har det gått några veckor på det nya året. Och jag hoppas verkligen det här året blir bättre än det förra slutade. Det känns så just nu men de går upp och ner för varje dag. En som alltid (nästan) är en glad skit är Alexander. På bara några månader har han växt något enormt. Nu är det "släpp", "kan själv" och "bajs-humor" som gäller. Ja jisses. Mini-mini-tonåring kallar jag det.

Just nu försöker jag hålla honom vaken. Att somna vid halv sex är lite fööör tidigt. Antagligen blev det ingen vila på dagis idag utan bara lek, lek och åter lek eftersom det var första dagen där på länge. Han har varit bortskämd med att vara hemma några veckor + att feber fick honom att vara hemma förra veckan.


Gosar med moster-inas tiger.

3 kommentarer:

Kikki sa...

Jasså din lille kille håller oxå på med massa bajs-'skämt'... Noah gör oxå det, typ 100000000 ggr om dagen...

Har du fått inbjudan till klassfesten? Ska du gå?

Martina/Mimic sa...

Kiss och bajs åldern är förtjusande! =)

Att gå på klassfesten skulle vara kul, men själva "tillställningen" tilltalar mig inte. Har inte bestämt mig ännu. =)
Hur ser det ut bland resten av folket? =)

Kikki sa...

Tror det lutar åt att gå, men jag har inte heller bestämt mig... Hur det ser ut bland resten vet jag inte... Dom jag har pratat med säger typ "det beror på vilka som ska gå", så det gäller kanske att en får bestämma sig så hänger resten på... Har inte ens loggat in ännu för att kolla om det är nån som har bestämt sig... Butler's brukar iofs vara kul...