lördag 29 maj 2010

Mors dag kort!

Imorgon är det ju Mors dag om nu någon skulle ha missat det. Detta lilla kort knåpade jag ihop till min kära mamma. Skickade iväg det tillsammans med teckning från Alexander som vi satt och målade här om dagen. Svärmor fick ett likadant paket men ett annat kort jag gjort för lääänge sedan.


onsdag 26 maj 2010

Snart så!

Roligheter "scrapheter" i bloggen är på gång. =)

tisdag 25 maj 2010

Scrappat några LO's bara för att...

...nu var det länge sedan. Fick ett sådant sug förra veckan, beställde lite nya foton och bara pysslade. Ingen större energi eller tanke bakom men så måste man få göra ibland också. :-D




söndag 23 maj 2010

Bröllopskort!

Ännu en helg är snart över. Vaknade upp i lördags och ryggen var mkt bättre. Mitt på dagen sen fick hela lilla familjen lov att vara vittnen när några vänner gifte sig. Hur kul som helst. Mat intog vi sedan på O'Learys och efter att ha promenerat ner maten i det fina vädret åkte vi hem.


Snygge sonen och jag, köttbullen i kläder. :-D


Och självklart hade jag gjort ett kort dagen till ära. Inkidos fina papper är perfekta för såna här tillfällen. Not-papperet är ett vellumpapper och köpt på Hobbyglädje här i stan.

QK-Harvest alfabeten känns också perfekt för lite romantiska tillfällen. Hjärtbårderna är gjorda med stans från Martha Stewart.

lördag 22 maj 2010

Bidrag till Blogparty!

Det blir inte mycket enklare, men det blir heller inte mycket coolare... ;-)


Några tjejer från Allt Om Scrap har ett Blogparty i maj månad. Här är mitt bidrag i den här utmaningen.

fredag 21 maj 2010

Fredagsmys!

Ja, här hemma har vi mys. Jag scrappar så mycket ryggen tillåter, Robban datar och Alexander leker med sin nya stora brandbil. Alla är nöjda.

Hittade en trevlig överraskning inne i Papermaze's blogg häromdagen också.

Ha en skön helg, det ska jag försöka ha! =)

onsdag 19 maj 2010

MHV - Maj!


Vem du än är, tack så mycket! =)

lördag 15 maj 2010

Ingen lugn helg!

I veckan såg det ut som om helgen skulle bli lugn och skön. När jag kom till jobbet i fredags blev jag överröst med lediga tider så den lugna helgen blev ett minne gott. Inte förän på onsdag är jag ledig nu. Då tänker jag verkligen inte tacka jag till ngt jobb. Fem dagar i sträck är min maxgräns.

Men lite vårshopping hann jag med både igår som redan är nämnt och även en liten sväng idag tillsammans med Robban. Hittade för en gångs skulle MASSOR av kläder. Både bh, strumpor, ett linne, en kjol, en top, träningsskor, två par mysbyxor, nattlinne och två par jeans-leggings. Jag shoppade nog mer än jag gör sammanlagt på ett år annars. Även ett armband och två par örhängen fick hänga med hem. Har blivit lite smyckesnörd nu efter att knappt velat ha något på mig. Även Robban och Alexander fick lite inför vår och sommar. Fick äntligen på Robban ett par slim-fit jeans. Grr! Blev min reaktion. ;-)

En snabb-scrap blev det idag också. Min gudmor har fyllt år och mamma ville ha ett kort till henne. Så detta knåpade jag ihop innan hon åkte hem. Underbara papper från DoCrafts.



fredag 14 maj 2010

Tack för mormor...

...som kom hit igår. Man får en välbehövlig paus från lillen som sitter på mormor som ett plåster. Detta gör även att jag kan jobba idag då Alexanders dagis har stängt. Robban har ingen klämdag heller utan jobbar som vanligt. Men innan det är dags för jobb ska jag förhoppningsvis hitta lite kläder att köpa. Egentid för shopping var länge sedan...


onsdag 12 maj 2010

Regn, regn och mera regn...

...så idag har varit en innedag. Förutom lämning och hämtning på förskolan. Inget jobb idag så medans jag var själv hemma låg jag i soffan och kollade på film. En lyx det var ett tag sen jag kunde unna mig/hade ro i kroppen för.
När lill-killen kommit hem städade och dansade vi så svetten rann. Tacos avnjöts när även stora killen behagat sluta jobba och nu har jag landat i soffan. Killarna ligger i sängen och läser. Förhoppningsvis slockar Alexander snart så jag får gubben för mig själv. Kanske ska passa på att pyssla lite med då jag har lite nya foton jag vill scrappa.

Njut kvällen!


JAG VILL HA SOL!

tisdag 11 maj 2010

Födelsedags-swapp!

äntligen var det min tur att få paket i födelsedags-swappen.

Presentkort och snygga örhängen från Mammayo.

Distress Ink Fired Brick och blommor från Magda.

Stämplar och papper från Lottis.

Pro-Marker Satin, rosor, band och embossingpulver från MariaT.

Edvin med ros från Lian.

Blingswirls från Ina7117.

Kalenderstämpel från Essmo.

Blommor från Liselottg.

fredag 7 maj 2010

Jobb gör mig glad!

De sista veckorna har gått hur fort som helst. Har blivit mycket jobb vilket är superkul. Dom äldre är hur goa som helst. Imorgon kör jag en delad tur. Men det kan man offra den här lördagen på. Vädret skulle inte bli så kul har jag hört så grabbarna får klara sig själva inne en dag. Förhoppningsvis hinner dom städa lite medan jag är borta. ;-D

Ikväll har vi myst med en liten godisskål och tittat på Så ska det låta. Strax är det sängen för mig men killarna är nog vakna en stund till. Alexander ser lite för pigg ut för pappas bästa...

Ha en skön helg!

Scrap-godis!


Scraplagret har en utlottning i sin blogg. Men skynda på, imorgon dras det en vinnare!

torsdag 6 maj 2010

söndag 2 maj 2010

Presenter!

Hade en underbar födelsedag, och en lika bra helg efter det med. Har fått massa fina presenter, precis som jag önskat. Bland annat bio-besök, sockar, kläder, choklad och pengar. Av Robban fick jag en superfin bukett blommor och ett armband med två berlocker.



Fick även en massa scrappiga paket från en födelsedagsswapp jag är med i, men de visar jag senare. Nu är det slapp i soffan som gäller. Har städat balkongen idag, ställt ut möbler och planterat ny lavandel. Så nu kan man bara sitta där ute i solen och njuta!