tisdag 29 juni 2010

Sugar Nellie!!!

 DSC_0061

Efter två dagar i soffan med ingen kraft kände jag mig idag liiite bättre. Tog min lilla ork och begav mig in till stan. Hobbyglädje är ju ett självklart stop och såklart åkte ett par Sugar Nellie stämplar ner i shopping-kassen. Skynda fynda, än finns det några kvar… ;-)

Nu är det lite matlagning som gäller. Kvällen ska jag och Robban spendera i soffan framför fjärde säsongen av Bones. Alexander har det super hemma hos mormor och morfar. Inga problem. Han skulle nog stanna längre än en vecka om han fick. ;-D

söndag 27 juni 2010

Stackars mig!

Halsen är som ett rivjärn, näsan igenbommad och hjärnan täckt av bomull. Till råga på allt fryser jag f*n även fast det är varmt och gott inne. Jo jag tackar, en härlig sommar-förkylning är det jag har fått. Febern kommer och går…

Så idag ligger jag nerbäddad i soffan och Robban servar mig med alvedon och pepsi. Varierar mellan sov, tv och datorläge.

This sucks!

torsdag 24 juni 2010

Lagen om all jävlighet!

Var och hämtade min nya mobil idag som jag beställt. Nu på kvällen när jag plockar upp den och sätter i batteriet går inte bakluckan att sätta på. Glapp! Ett par små piggar som är av från början. &(/&(%)()=??==)()&¤#”!!!

Svärfar var räddaren i nöden och han körde mig till MM innan de han stänga. Men nu måste jag vänta på att telefonen ska skickas till tillverkaren för att sen få ny telefon…

 

AAAAARRRGGGGGG!

 

Men lite glad är jag ändå efter besök på Hobbyglädje idag och kik på nya fiiiiina stämplar som alldeles strax går att köpa i deras butik. VILL HA! :-D

LO: Ewe


Till ännu en av utmaningarna i JP's CC. Utmaningen är kallad "Elegant och/eller stilrent kontor?" Inatt 23:59 är sista chansen att ladda upp bidrag i deras CC Forum.

Sköna dagar!

Vilket superväder vi har haft, i alla fall här i Norrahammar. Tyvärr har jag jobbat mån-ons så inget solande för mig. Men nu är jag ledig två dagar så då får jag passa på.

DSC_0552

En hel del cyklande blir det nu efter dagis då monstret har kommit på hur han ska göra…

tisdag 22 juni 2010

LO: My new shoes!


Man missar lite små deltaljer på denna usla lilla bild men idag har jag inget tålamod att vänta in solen... ;-D Även denna är till en skissutmaning hos JP Hobbys midsommar CC.

LO: Godisgris!


Efter ännu en utmaning hos JP Hobby där man skulle skapa efter färgtemat blått, brunt och orange.

söndag 20 juni 2010

I love Crafty Individuals!

blogcand2y

Och just nu har Scraplagret en blogg-candy där man kan vinna inte mindre än 28 st små stämplar från dom. Hallå! Vem vill inte ha en chans på detta?

Du har t.o.m den 25/6 klockan 16:00 på dig att delta!

En skiss – Två olika alster!

lurxS-f1174dba7af40fd1dcdf43fa4f2b2cfc

Utifrån denna skiss har jag gjort en LO och ett kort.



Sötaste igelkotten från Motivet.

Kort till Bingoutmaning på JP's CC!


Jag valde en rad där man skulle ha med spets, blommor och tags. Underbar stämpel från TH.

LO: 2010.01.03


Satt uppe länge inatt och den här LO'n är till en utmaning hos JP där man bara fick använda siffor i titeln.

lördag 19 juni 2010

CC på Jp Hobby!

Ikväll är det bara pyssel som gäller. Jp Hobby har Cyber Crop med massa roliga utmaningar.

DSC_0050

Den första utmaningen jag hoppade på var att göra ett julkort utan julpapper eller motivstämpel. Här hittar ni Jp’s Forum.

LO’s x 4!

DSCN4365

DSCN4368

DSCN4363

DSCN4362

fredag 18 juni 2010

En dag i Borås!

  IMG_0490IMG_9987  IMG_9969IMG_0135IMG_0391 IMG_0480

I onsdags började dagen med en tidig morgon. Packade och så var vi iväg. Mot Borås. I bilen ner roade Alexander oss med att säga bajs var tredje minut. Mycket underhållande. Efter en timme var vi glada över att komma ut i solskenet. Timmarna inne i djurparken var jättesköna. Fint väder och nästan inget folk. Förutom att titta på alla dom fina djuren han vi även med massa fika, sälshow, björnbrottning och tåg-åkning.

Även om fötterna redan efter djurparken egentligen ville vila så begav vi oss på shopping-tur. Jag hade mitt sikte inställt på Lagerhaus och Magnolia. Mycket besviken på båda affärerna… Inget jag hade siktat in mig på fanns inne. Otur x 2. Efter att ha ätit på det värsta McDonalds i mannaminne begav vi oss hem. En liten avstickare till Bolaget så jag och syrran fick dränka våra sorger hann vi med först också…

Men över lag var dagen super! En bra start på sommaren.

torsdag 17 juni 2010

Vinnare av PRO-Marker pennorna!

Följande tjejer skicka ett mail till martina_axell@hotmail.com med er adress innan den 23/6 så kommer pennan ni vunnit på posten!

Satin: Josefin sa...

Vad kul! Jag vet inte om jag har gjort rätt, men det hoppas jag!
Jag skulle vilja vinna satin! =)

Amethyst: Scrapluben/Johanna sa...

Hej,
Jag har lagt upp bild och länk i min blogg nu!
http://scrapkuben.bloggplatsen.se/2010/06/13/3109300-bloggcandy-hos-mimics/
Önskar helst amethyst om jag vinner.

Lime Green: Lindha sa...

Grattis till en plats i Hobbygängets DT!! Det var där jag hittade din blogg och har nu lagt den under mina favoriter. Jag kommer helt klart att återvända hit! Tack för chansen att vinna! Om jag skulle ha turen på min sida önskar jag lime green!
Har länkat på min sidebar!
Må så gott! Lindha

Färgen yellow var det ingen som ville vinna. ;-) Men den kommer nog lottas ut vid ett senare tillfälle (tillsammans med annat) så håll utkik!

Kram på er alla och grattis till vinnarna, ni andra får lycka till nästa gång.

tisdag 15 juni 2010

Mitt första DT-alster!

Jisses vad skoj det var att sitta och titta på sitt paket och försöka klura ut vad man kunde hitta på för skoj. Först ut från mig är den här presentboxen.

DSC_0659

DSC_0662

DSC_0663

Jag har använt:
Papper: Bo Bunny Love Bandit - Stripe. Blå och röd CS.
Övrigt: Djurstickers från Mrs Grossman's. Inkidopärlor och vit floss. MS-stans Stars.

Allt material finns att köpa på Hobbyglädje. Så har du vägarna förbi lilla Jönköping är ett stopp på Borgmästargränd ett måste.

En ledig dag!

Men var ändå en sväng på jobbet förut. Men fick lämnat ett viktigt papper och hämtade lite kläder. Nu går jag och Alexander här hemma och väntar på att mormor och Evelina ska komma. Vilket dom gör ikväll så lill-monster får vänta läääänge… Tvätta och städa ska väl hinnas med innan dess.

Jag som bara vill pyssla!

lördag 12 juni 2010

Altrade chokladkakor!

DSC_0047

Dessa gav jag till Carina och Therese idag på DT-mötet. Satt uppe igår och “övade” färgläggning och hipp som happ blev det ett litet projekt. Men det är kul. Stora blommor, brads, band och fjärilcharms från gömmorna. Kakorna är klädda i metallic-papper som jag fått av gubben. Även det guldiga mönsterpapprena har han kommit hem med.

DSC_0048 DSC_0049

DT premiär!

Jag har fått äran att få vara med i Hobbyglädjes ny-uppstartade Design Team. Ska bli hur roligt som helst och självklart även lite pirrigt. Idag var jag och dom andra tjejerna för ett gemensamt möte med våran "DT-mammor" för första gången. Mycket trevligt. Det blev givetvis massa tjatter, fika, utlämnande av DT-paket och lite shopping innan hemgång.

Så nu ska här skapas. Fick med stämplar från Popcorn The Bear i mitt paket... Så snart kommer det upp massa nytt här och även i Hobbyglädjes blogg.

torsdag 10 juni 2010

Suris!

Usch vad sur jag har varit nu på eftermiddagen. Det eviga regnet som hållt på i några dagar är inte kul. Man blir trött och seg. Sen satte jag mig för att öva med min nya vattenpensel och det bara sket sig hela tiden... Dumma, dumma, dumma!

Så, avreagerat mig lite. =) Imorgon är sista jobbardagen för den här veckan. Ska faktiskt inte jobba i helgen. Skönt för en gångs skull. Men det är väl piss-väder då med så de kvittar väl egentligen.

Pessimist - Javisst!

måndag 7 juni 2010

Kort: Färgglatt less is more!

Tim Holtz stämpel och papper från Forma Hantverk. Det här kortet gjorde jag med en speciell person i tanke och ska alldeles strax skickas iväg.

söndag 6 juni 2010

Kort: Äntligen Sommarlov!

Igår när jag kikade in i Inkywings blogg hittade jag en liten utmaning. Eftersom jag var grymt pysselsugen satt jag igår kväll och gjorde ett kort. Band, blommor, någon slags färg och temat sommarfirande innehöll utmaningen.


Egengjord bakgrund med distress-dynor, stämplar från Prima och Tim Holtz. Band, dymo och chipboard blommor målade med färg och cracklepaint.
Passande utmaning även då jag tänkte göra ett kort och skicka till Alexanders gammel-farmor och farfar med en hälsning. Detta kortet åker på lådan till dom imorgon!

tisdag 1 juni 2010

Jag firar!

Jag firar att livet just nu är så härligt!!!




Jag har helt nya PRO-marker pennor som ligger här hemma. Dom vill jag lott ut till fyra härliga nya hem där dom kan komma till användning. För att vinna behöver du bara göra detta:
  • Kopiera bilden här ovan och länka med den i din blogg.
  • Skriv sedan en kommentar i det här inlägget med länk till din blogg och vilken färg du vill ha på pennan om du vinner. Du kan välja mellan yellow, amethyst, satin och lime green.

Den 16 juni drar jag förhoppningsvis fyra vinnare. :-D